Ontwikkeling

Het laten ontwerpen van uw eigen woning is een prachtige reis die leidt tot een unieke leefomgeving die zowel functioneel als inspirerend is. Bouwbedrijf Jansen kan u hierbij begeleiden.

Ontwerp

Wanneer u bouwwensen heeft, maar nog geen uitgewerkte plannen kan Bouwbedrijf Jansen u helpen bij het realiseren hiervan.

Voordat er daadwerkelijk gebouwd kan worden op een kavel zal er eerst een ontwerp gemaakt moeten worden. Hierbij is het belangrijk dat u samenwerkt met een partij die ruime ervaring heeft in het ontwerpen van een zowel functioneel als esthetisch gebouw. Zeker net zo belangrijk is een gedegen kennis van bouwmaterialen en constructieve haalbaarheid. Bouwbedrijf Jansen heeft al deze disciplines in huis.

Bestemmingsplan

Het kan zijn dat u een woning wilt laten bouwen op een kavel waar geen woonbestemming op rust. In dit geval zal er onderzocht moeten worden of het mogelijk is deze bestemming alsnog te verkrijgen. Bouwbedrijf Jansen kan u helpen door het benodigde papierwerk te verrichten en het gesprek hierover aan te gaan met de desbetreffende overheidsinstanties.

Historisch erfgoed

Wanneer u een woning bezit wat door de overheid is aangemerkt als (rijks)monument mag u hier niet zomaar iets aan verbouwen.

Een verbouwplan zal vaak eerst voorgelegd moeten worden aan een monumentencommissie voordat het plan bij de gemeente ingediend kan worden. Bouwbedrijf Jansen heeft veel ervaring met het opstellen van dit soort verbouwplannen waarbij de opgedane kennis van historische bouwmaterialen en bouwmethoden een voorsprong geeft. Wij kunnen in de oriƫntatiefase al rekening houden met bepaalde beperkingen zodat het doen van dubbel werk zoveel mogelijk wordt voorkomen.

Gerelateerde projecten: