Toelevering

Zowel aan aannemers als aan consumenten leveren wij uit eigen werkplaats diverse bouwonderdelen.

– Kozijnen, ramen en deuren
– Trappen
– Gebintconstructies

Historische bouwmaterialen:
– Gebintconstructies, Eiken en Grenen
– Gevelstenen, gebruikt en traditioneel met de hand gebikt

Kozijnen, ramen en deuren

Voor het leveren van kozijnen, ramen en deuren die afwijken van de standaard bent u bij ons aan het juiste adres. Voor bijvoorbeeld getoogde kozijnen, kozijnen met een afwijkend profiel of in een bijzondere houtsoort kunt u niet bij elke timmerfabriek terecht. Wij zijn hierin juist gespecialiseerd. In onze eigen werkplaats en spuiterij kunnen wij bijna alles produceren. Optioneel kunnen wij het inmeten op locatie en de montage verzorgen.

Trappen

Voor het leveren van trappen die afwijken van de standaard bent u bij ons aan het juiste adres. Voor bijvoorbeeld Z-trappen of trappen in een bijzondere houtsoort kunt u niet bij elke timmerfabriek terecht. Wij zijn hierin juist gespecialiseerd. In onze eigen werkplaats en spuiterij kunnen wij bijna alles produceren. Optioneel kunnen wij het inmeten op locatie en de montage verzorgen.

Gebintconstructies

Voor zowel nieuwe als oude gebintconstructies kunt u bij ons terecht. Wij kunnen het hout leveren, bewerken en plaatsen, maar ook advies geven over de toepassing. Dit doen wij voor zowel aannemers als consumenten.

Door onze enorme voorraad gebruikt gebinthout kunnen wij bijna altijd voor een passende oplossing zorgen. Dankzij onze voorraad hoeven wij geen ‘namaak oud’ toe te passen, dit verschil ziet u onmiddellijk wanneer er op een bestaande constructie aangesloten moet worden.

Oude / gebruikte gevelstenen gebikt

Voor een woning in een historische stijl kan het mooi zijn om de gevels op te metselen met authentieke gebikte gevelstenen. Deze stenen hebben tientallen jaren weer en wind getrotseerd en hebben hierdoor een karakter gekregen dat niet na te bootsen valt. Bouwbedrijf Jansen kan deze stenen schoongebikt aanleveren.